Ga mee naar Moldavië!

In de zomer van 2019 willen we twee weken op reis naar Moldavië met 15 à 20 personen (16-23 jaar). De bestemming is het dorp Bozieni, zo’n 40 km. ten zuidwesten van de hoofdstad Chisinau. We gaan daar onze lokale partner ondersteunen met bouwwerkzaamheden en er een zomerkamp voor kinderen organiseren.
De reis organiseren we samen met Livingstone, die samenwerkt met Youth for Christ ter plaatse. Doordat YfC lokaal aanwezig is, is er een structurele ondersteuning voor het project waar wij ons steentje aan gaan bijdragen. Twee jaar geleden hebben we ontdekt dat dit een prima formule is.
Contact met de kinderen daar, lekker (leren) bouwen, samen op reis: dit worden twee onwijs leuke weken. We zullen een aantal excursies gaan doen, we trekken gezellig met elkaar op. Het wordt echt een ervaring om nooit te vergeten.
Ga voor meer informatie naar www.jongerenreisdriebergen.nl. Daar vind je ook een link naar de impressie van onze reis in 2016 naar Moldavië. Op de website kun je je ook opgeven – voorlopig nog vrijblijvend. En je kunt mailen naar info@jongerenreisdriebergen.nl. En je kunt ons natuurlijk gewoon aanschieten.
Ook hebben we nog wat leiding nodig. Wie 24+ is, graag met jongeren optrekt en toe is aan wat uitdaging in het leven: neem contact met ons op; dit kan via het genoemde e-mailadres.
De reis vindt plaats van 22 juli t/m 5 augustus 2019. Iedere deelnemer betaalt een eigen bijdrage van € 475. Verder wordt een deel van de kosten gesponsord door de diaconie van de Protestante gemeente Driebergen. Om de begroting rond te krijgen houden we diverse sponsoracties, waar alle deelnemers zich voor inzetten.
ds. Hans Baart, namens de kartrekkers Gijs Achterberg en Christian Westeneng