Training Mindful Leven – 5 avonden begin 2020

Rozemarijn Vrijland geeft deze toelichting:
”Er is veel belangstelling voor de training ‘Christfulness’; was al heel snel volgeboekt. De naam ’Christfulness’ vind ik een mooie werktitel, maar ik wil het vanaf nu ’Mindful Leven’ noemen; dit dekt meer de lading. We hebben er nog nauwelijks bekendheid aan gegeven en alleen al naar aanleiding van de zomerontmoeting zit de eerste training al vol! Super gaaf! Ik kijk er enorm naar uit. Ik ben nu het boek ‘Mindful met Jezus’ aan het lezen van Philip Troost.
Mijn kwaliteiten als theaterdocent kan ik nu eindelijk combineren met alles wat Jezus mij leert over een goed leven leiden. Hij zegt niet voor niets in Zijn Woord ‘Kom tot mij, allen die vermoeid en belast zijt en Ik zal je RUST geven’. Als christenen verlangen we niet anders, we staan midden in deze maatschappij die soms (te)veel van ons vraagt waardoor we nog meer Gods belofte van vrede kunnen gebruiken. De training geeft je misschien nieuwe inzichten, je doet nieuwe ervaringen op door met elkaar oefeningen te doen en ervaringen uit te wisselen.”

Praktisch:
De training zal gehouden worden in de Orbit (Odijkerweg 144) vlakbij Station Driebergen-Zeist op 5 zaterdagavonden: 18 januari, 1 februari, 15 februari, 29 februari en 14 maart.

Deze 1e training was al snel ‘volgeboekt’, maar Rozemarijn overweegt om na deze 1e training een 2e te plannen. Ben je geïnteresseerd, laat het haar dan even weten.

Voor meer info:
rozemarijn_vrijland@yahoo.com