Foto-impressies

Van sommige activiteiten hebben we wat foto’s. En ook al zijn een paar van deze evenementen/hoogtepunten al even geleden, ze geven wel een goede impressie van onze gemeenschap.

(De foto’s zijn uiteraard niet bedoeld voor andere publicatie-doeleinden.)

Kerstavond 2018

Op maandag 30 december 2018 vierden we op een heel bijzondere manier kerst. Gemeenteleden speelden de personen die in het kerstverhaal naar voren komen. Zij gaven er een persoonlijk, eigentijds getuigenis in mee. Samen met de band zongen we klassieke en eigentijdse kerstliederen. Een feestelijke meeting voor jong en oud. (foto’s door Didy van Houwelingen).

Afscheid van Hans Eschbach

Op zondag 24 juni 2018 hebben we in onze zondagse bijeenkomst afscheid genomen van Hans Eschbach. Hans heeft Traject24 bijna 5 jaar ‘gediend’ als parttime voorganger. We zijn bijzonder dankbaar voor wat hij in deze beginperiode voor onze gemeenschap heeft betekend. (foto’s door Adé Hiemstra en Didy van Houwelingen).

Inzegening Hariët Tarpeh

Op zondag 10 juni 2018 werd Hariët Tarpeh ingezegend in een speciale bijeenkomst in ’t Hoge Licht. De inzegening werd gedaan door onze eigen parttime predikant Hans Eschbach en door Marten Knevel (predikant uit Zeist, die voor Traject24 als consulent fungeert binnen de protestantse kerk). Naast woorden van nieuwe de voorzitter van het Traject24-bestuur Jan van Gestel, en van de voorzitter van de algemene kerkenraad Hans Gortemaker hadden ook de kinderen een feestelijk aandeel in de bijeenkomst. (foto’s door Adé Hiemstra en Didy van Houwelingen).

Doop-bijeenkomst(en)

Op zondag 3 juni 2018 hadden we een bijzonder evenement: Paul Hoeksema werd als volwassene gedoopt in het zwembad van een van onze gemeenteleden en in de bijeenkomst hierop in ’t Hoge Licht werd het dochtertje van Tamara en Edwin van Sorge gedoopt. Een feestelijke zondag!  (foto’s door Adé Hiemstra en Didy van Houwelingen).

Doop-bijeenkomst

Op zondag 11 juni 2017 werden de twee zoontjes van Jorrit-Jan van Gestel en Leonore van Gestel-Westerhoud gedoopt: Luca en Senn. Een feestelijke bijeenkomst; hiernaast een korte foto-reportage daarvan (door Roel Vermaas) … en ook van hoe de kinderen in hun eigen zaal bezig waren (foto’s door Anita de Bruin).

Pasen 2017

Op zondag 16 april 2017 vierden we uitbundig dat het Pasen is, dat Christus is opgestaan… met een van de muziekbands, met een ‘engelen-act’ van Anita en Nelleke, met Hans Eschbach die sprak over ‘Er is meer!’, met een volle zaal. Deze foto’s geven een goeie indruk daarvan.

Kids bowlen met elkaar

Op zondag 5 februari 2017 zijn de kids – Nina, Tijme, Xanne, Tess en Fabian – samen met Lonneke, Emmy en Jos wezen bowlen. Hier een paar foto’s.

Kerstnacht/avondviering 24 december 2016

Dit feest vierden we samen in ’t Hoge Licht, met de band en met als spreker Henk van der Linden, over het thema ’Kerst 2016… Feest van ontmoeting’. Deze foto’s geven een goede indruk van deze feestelijke avond.

Kinderconcert met Elly & Rikkert

Op zaterdag 3 december 2016 was het concert van Elly en Rikkert en het was meer dan geweldig. De kerk helemaal vol met kinderen en volwassenen. Het was genieten van het begin tot het eind. Velen hebben geholpen om dit concert mogelijk te maken en het liep als een trein. De mini-Liedjestrein voor de allerkleinsten was ook goed geslaagd, er was zelfs een nieuw kindje met haar opa en zij hebben genoten van het pure wat er was. 
(Foto’s door Roos de Bruin)

Belijdenis en doopbevestiging Tamara en doop van haar zoontje Boaz – 26 juni 2016

Op zondag 26 juni 2016 deed Tamara belijdenis en ontving daarbij een doopbevestiging; dit gebeurde in een zwembad in kleine kring. Daarna werd het zoontje van Tamara en Edwin – Boaz – in de ‘gewone’ bijeenkomst in Nieuw Salem gedoopt. Het waren feestelijke momenten, die ons ook raakten, met name de woorden van Tamara die zij richtte tot Boaz. Het was fijn om een kort filmpje van Tamara’s belijdenis en doop in de bijeenkomst te vertonen; op die manier waren we er met ons allen getuige van.
(Foto’s door Johan de Groot en Ellen Vermaas)

SisterDay 2016

Zaterdagmiddag 16 april 2016 was er de SisterDay – een middag voor, door en met vrouwen. Marije Vermaas hield een toespraak over Gebed, er waren workshops en er werd heel veel met elkaar gesproken, gehuild, gelachen en genoten. Meer informatie is te vinden op: www.traject24.nl/activiteiten/sisterday. Hiernaast wat foto’s.

Terugblik op 6 maart

Op zondag 6 maart 2016 kwamen we voor het eerst samen in onze nieuwe locatie: Nieuw Salem. Dat was wennen, maar we kijken dankbaar terug op een goeie start op deze nieuwe plek. We werden verrast door iets lekkers bij de koffie en een prachtig bloemenboeket… als welkom, ons aangeboden door de 3Wijken. DANK daarvoor! Hiernaast een paar foto’s van deze bijeenkomst – gemaakt door Didy van Houwelingen.

Kampvuur voor mannen

Vrijdagavond 15 januari 2016 was er het (eerste) Traject24-Kampvuur voor mannen. De band In Commission United zorgde voor enthousiaste muziek, Kris Vermaas hield een toespraak (in twee delen) over ‘Verantwoordelijkheid als mannen’ en er was natuurlijk een flink kampvuur. Al met al flink wat te beleven en goede gesprekken met elkaar. Hiernaast wat foto’s.

Zeilweekend Jongeren september 2015

Hier een paar foto’s van het Jongeren-zeilkamp van 11-13 september 2015, georganiseerd voor jongeren uit de verschillende wijken van de Protestantse Gemeente Driebergen, waaronder Traject24.

Happiness for everyone!

De bijeenkomst op 30 augustus 2015 was heel bijzonder en feestelijk. Voor de kinderen was er Benjamins Kindershow, de Driebergse band Friday Blues trad op, er was een Speakerscorner en volop gelegenheid elkaar te ontmoeten. Tot slot was er een buffet met een keur aan hartige hapjes en broodjes. Het was prachtig weer, dus het speelde zich allemaal buiten af op de parkeerplaats voor De Bron.

Foto’s door Albert Brunnenkreef, Didy van Houwelingen en Roel Vermaas.

Pasen 2015

De bijeenkomst op 5 april 2015 was een bijzondere. Drie leden van Traject24 deden belijdenis van hun geloof: Klaske van der Werf, Ineke Polman en Frouke Procee. Dominee Hans Eschbach had voor deze gelegenheid een kartonnen graf laten maken. Bijgaande foto’s geven een goede impressie van deze feestelijke meeting.