Online-samenkomst

zondag 24 mei

De online-ontmoeting staat vanaf 8.00 uur klaar op Vimeo. Klik hier om het filmpje te bekijken.

De liederen die gezongen worden in de bijeenkomst worden zoveel mogelijk ondertiteld. De teksten van de liederen die niet ondertiteld zijn, vind je hier 

De Bijbellezing van deze zondag;

1 Petrus 1: 1-9

Klik hier voor de tekst 

Online-samenkomsten

blijven zichtbaar 

De samenkomsten van de voorgaande weken blijven zichtbaar op Vimeo. Hier vind je de teksten van de liederen en het Bijbelgedeelte die gezongen en gelezen zijn.

Zondag 17 mei

Klik op de titel voor de link

God van licht

Psalmen van nu psalm 34

Zegenlied

Zondag 10 mei

Klik op de titel voor de link

Machtig God, sterke rots

U bent mijn anker

Voorbedelied

Traject24online@gmail.com

Meer (online) verbondenheid

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin we samen op zoek moeten naar nieuwe manieren om verbonden te blijven. Nu we niet meer iedere zondag samen kunnen komen is het een uitdaging om met elkaar te blijven delen, groeien en vieren. De verbondenheid in de kringen groeit maar er is ook een verlangen om gemeente-breed elkaar te blijven zien en horen. Wij hopen dat met dit nieuwe concept de verbondenheid blijft.

Traject24-online is een nieuw avontuur. Een avontuur dat we samen aangaan. Wij willen je dan ook vragen om samen met ons op weg te gaan en deel te nemen aan dit nieuwe concept. Laten we blijven ervaren dat we SAMEN zijn en vanuit die verbondenheid verder met elkaar optrekken.

Online-samenkomst

De samenkomsten zullen niet meer vanuit ’t Hoge Licht uitgezonden worden, maar op Vimeo. Dit heeft een hoop voordelen en geeft nieuwe mogelijkheden; iedereen kan filmpjes opnemen vanuit huis. De filmpjes worden als een parelsnoer aan elkaar geregen en gemaakt tot één geheel. 

Op zaterdag ontvang je een extra editie van de Weekbrief met daarin de informatie over de Online-samenkomst op Vimeo.

Gratis workshop ‘ondertitelen’ door Theo

Elke week zijn een aantal mensen betrokken bij het realiseren van de online-ontmoetingen. Een vast team van 5 mensen maken het mogelijk dat er elke week een filmpjes geplaatst wordt op Vimeo. Vijf mensen met tien handen die naast hun dagelijkse werkzaamheden tijd vrij maken voor alles wat moet gebeuren. Dat betekend dat je keuzes moet maken bij alles wat er gedaan moet worden. 

Voor dit moment zijn wij specifiek op zoek naar mensen die de liederen kunnen voorzien van een ondertiteling.

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen de vaardigheden bezit om dit te doen biedt Theo een workshop ‘ondertitelen’ aan! Een één tot anderhalf uur legt Theo je uit hoe het moet. Het is makkelijker dan je denk, je moet alleen even weten welke tools je nodig hebt. 

Wij zijn op zoek naar jou dus geef je op via traject24online@gmail.com

Bijdrage van de gemeente

De inhoud van de online-samenkomst maken we met z’n allen. Iedereen mag zijn of haar (creatieve) inbreng geven. Elke week is er een spreker die iets deelt uit het Woord en daarbij zal het muziekteam passende muziek kiezen. Daarnaast komt er een vaste rubriek: ‘Hoe gaat het met…?’ In deze rubriek vertelt een gemeentelid hoe het met hem of haar gaat. Maar wellicht wil je wel iets anders delen: een mooi gedicht, een pakkende tekst of een inspirerend filmpje. Alles is welkom en ook nieuwe ideeën worden aangemoedigd. De online-meeting laat zien wie wij zijn, Traject24, een gemeente die samen Jezus volgt, juist in deze tijd! In verbondenheid met elkaar en om anderen te bemoedigen.

Instructie voor ’t maken en verzenden van filmpjes

Voor het maken en verzenden van een filmpje hebben wij een instructie geschreven. Klik op onderstaande titel om naar de instructie te gaan

Instructie filmpjes maken en verzenden

Vind je het fijn als iemand langskomt om een filmpje op te nemen laat het ons weten. Stuur een mail naar traject24online@gmail.com of bel Jan Doorn op nummer 06-22744357 (tussen 19.30 en 20.30 uur)

 

 

 

 

 

 

 

Digitale Traject24-gebedsdoos

Normaal hebben we onze gebedsdoos in de kerk staan, waar iedereen gebedspunten in kan deponeren. Dorien zorgt er dan voor dat deze gebedsverzoeken bij het gebedsteam komen en ervoor wordt gebeden. We hebben daar een e-mail-adres voor gemaakt: gebedsdoos@traject24.nl 

Eventuele gebedsverzoeken kun je hiernaartoe sturen en Dorien zorgt er dan verder voor. Zo blijven we met en voor elkaar bidden!

Collecte-bestemmingen

Zondag 31 mei is de 1e collecte voor Kerk in Actie Marokko. In Marokko is het niet toegestaan om christen te zijn, behalve voor niet-Marokkanen. Steeds meer migranten willen via de woestijn en Marokko Europa bereiken, maar stranden in dit Noord-Afrikaanse land. Velen zijn christen. Ook komen steeds meer christenen uit andere Afrikaanse landen in Marokko studeren. Hierdoor groeit de kerk in Marokko. Willen jullie – juist met Pinksteren – deze kleine maar groeiende kerk in Marokko steunen?

De 2e collecte is voor de kerk.

We kunnen in de kerk geen collectes houden, maar we kunnen door een bankoverschrijving wel dit doel steunen: NL47 RABO 0385 2538 18 t.n.v. Diaconie PGD met vermelding van doel en/of datum.
Voor collecte-bijdragen voor de kerk/Traject24 geldt dit rekeningnummer: NL28 RABO 0373 7182 41 t.n.v. CvK Prot. Gem. Driebergen, met vermelding van datum en doel ’kerk’.