Zo kun je je aanmelden als lid van Traject24…

Om je als lid van Traject24 (onderdeel van de Protestantse Gemeente Driebergen – PGD) aan te melden kun je dit formulier gebruiken:

T24-Inschrijving PGD-dec2021

In dit inschrijfformulier zijn ook vragen opgenomen over een vorige lidmaatschap van een kerk of gemeente. Mocht dat op jou niet van toepassing zijn, sla deze dan gerust over. Mocht je verdere vragen hebben over het invullen van het formulier, neem dan even contact op met iemand van het bestuur van Traject24: bestuur@traject24.nl.

Het is het handigst om het formulier uit te printen en voor elk familielid een apart formulier te gebruiken. De ingevulde formulieren s.v.p. inleveren bij of opsturen naar: Roel Vermaas, Asch van Wijcklaan 11, 3972 ST Driebergen, traject24@gmail.com, tel. 0343-517768.
Of je kunt het hem natuurlijk ook in de kerk bij een zondagse bijeenkomst overhandigen. Roel zorgt er dan voor dat het naar het Kerkelijk Bureau wordt doorgestuurd voor de kerkelijke administratie.

Privacy
Zowel landelijk als lokaal worden de geldende AVG-regels gevolgd. Op de website van de Proterstantse Gemeente Driebergen vind je die hier: www.pgdriebergen.nl/privacy-regels.