KidsTraject24

Wij verlangen ernaar dat onze kinderen gezien worden, kleur geven aan de bijeenkomst en Jezus leren volgen in deze tijd. En dat ze weten dat er een Vader is die van hen houdt.

We willen een warme gemeenschap zijn waar kinderen zich veilig en gezien voelen. Ieder kind is uniek en er is ruimte in alle verscheidenheid om vragen te stellen en te ontwikkelen. Belangrijk is ook dat er verbondenheid is tussen de oudere generatie en de kinderen. Vanuit die betrokkenheid hebben wij liefde voor God en voor elkaar. We vinden het belangrijk dat de kinderen plezier ervaren en de ruimte krijgen voor verbinding.

De vormen waarin we dat gieten, verschillen. In het weeknieuws staat hierover actuele informatie.

Kids-Traject24 – 3 zondag van de maand

Tijdens Corona komen de kids van Traject24 op de 3e zondag van de maand bij elkaar in ’t Hoge Licht.
Vanaf 11:50 uur mogen ze gelijk naar hun eigen ruimte toe waar ze opgevangen worden. Na de bijeenkomst gaan ze gelijk mee naar huis. Het programma duurt van 12:00 uur tot 13:15 uur. Ouders die geen taak hebben tijdens de online meeting, worden verzocht alleen te brengen en te halen. 

Voor de kinderen is het heel fijn om elkaar te blijven zien en contact te houden. Dit blijven we doen totdat er weer meer mogelijk is.

De data zijn:
– 17 januari
– 21 februari
– 21 maart
– 18 april

Voor vragen: Rozemarijn Vrijland (rozemarijn_vrijland@yahoo.com)